Opening Loge met Dag van de Vrijmetselarij

Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 door De Achterhoek

Op 14 september  tijdens de Dag van de Vrijmetselarij en Open Monumentendag vond de feestelijke heropening van ons logegebouw plaats na een grondige verbouwing. Met trots verwelkomden we wethouder Elvira Schepers, die officieel de deuren opende en samen met de aanwezigen stilstond bij het vernieuwde onderkomen van onze loge. De verbouwing markeert een nieuw hoofdstuk voor de loge en biedt zowel leden als belangstellenden een frisse, moderne plek om samen te komen.

Na de officiële openingshandeling werd er onder het genot van een kop koffie en een rondleiding door het vernieuwde gebouw kennisgemaakt met de leden. Bezoekers konden vragen stellen over de vrijmetselarij, onze symboliek en werkwijze, en er werd uitgebreid gesproken over hoe de verbouwing het gebouw heeft aangepast aan de wensen van deze tijd en klaar is voor ons 75-jarig jubileum in 2025.

Met deze nieuwe omgeving hopen we nog meer mensen te inspireren om de vrijmetselarij te ontdekken. Iedereen die nieuwsgierig is naar onze loge en wat we doen, is van harte welkom op de komende open avonden op woensdagavond 30 oktober en 27 november. Het is een kans om onze vernieuwde ruimte te ervaren en te horen hoe de vrijmetselarij bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling.